Junioren-C competitie op de Haarlemse IJsbaan

Recente informatie

Laatste mededelingen

FINALE IJSKONIJNCUP GEANNULEERD

Op 12 maart 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen getroffen wegens actuele ontwikkelingen rondom het corona virus.

Als gevolg daarvan zijn alle evenmenten komend weekeind op de schaatsbaan Haarlem geannuleerd en kan de finale van onze IJskonijncup dit jaar niet doorgaan

Een enorme teleurstelling natuurlijk voor alle IJskonijnen die het hele jaar hard hebben getraind en mooie wedstrijden hebben gereden.

Alles was geregeld: rijders waren inschreven, wedstrijdleiding en jury stonden gereed, bekers zijn in huis, bloemen besteld.

We weten nog niet hoe wij dit jaar kunnen afsluiten en de winnaar kunnen huldigen. Daarover gaat het team IJskonijn nog over nadenken.

 

Namens team IJskonijn wensen wij jullie een gezonde zomer toe en hopen jullie volgend seizoen weer te mogen zien op het ijs.


 

 

 


Uitslagen vierkamp IJsbeerfinale

De uitslagen van de afzonderlijke afstanden IJsbeerfinale zijn online beschikbaar op de gebruikeijke manier middels de link "uitslag"in de kalender. Klik hier

De klassementen kunnen we helaas niet op die manier tonen. deze zijn als "foto" beschikbaar/ Klik hier

 

Laatste uitslagen

Sat, 29 Feb 2020 - IJsbeerfinale - Vierkamp & Open Haarlemse Kampioenschappen: over 2 dagen
IJsbeerfinale dag 1: 500/1500 dag 2: 1000/3000; Open Haarlemse Sprint en Allround


Sun, 16 Feb 2020 - IJskonijncup
500m + 500m reverse (tegen de richting in!) Alle pupillen en junioren C

Aankomende wedstrijden

Er staan op het moment geen wedstrijden open voor inschrijving

"Waar moet ik tijdens het inrijden op letten?"



Op deze en al uw andere vragen hebben wij antwoord
Zie onze veelgestelde vragen

Bent u nog geen jurylid? Meld u snel aan!

Elke wedstrijd staan er zo'n 15 vrijwilligers klaar om de wedstrijd mogelijk te maken. En dat doen ze met heel veel enthousiasme. Wilt u ook een keer helpen, meld u dan nu aan als jurylid. Alleen voor de datums dat u aangeeft beschikbaar te zijn ontvangt u een uitnodiging van ons om en keer te komen jureren. Zo kunt u ingezet worden als handklokker, waarbij u lekker warm zit, koffie krijgt en een prachtig overzicht over de baan heeft.